Меню
Меню
Вашата количка
  За всяка поръчка, получавате безплатна торбичка за бельо.

За нас

През 2018г. в Бургас, България успяхме да създадем nuXta като паралелно с това бе отворен първият по рода си в България модерен магазин в град Бургас, който да предлага лимитирани, луксозни и ръчно изработени аксесоари, бельо, бански и др.

Дружеството става еднолично с  главен дизайнер Лазарина Михайлова, която е и организатор на “Burgas Fashion Night” – събитие провеждащо се за малкият и среден моден бизнес.

Характерният дизайн е силно отличителен, нетрадиционен поглед към модата, съчетанието на цветовете и детайлите. Понякога нетрадиционните артистични решения граничат с сериозен риск, но….. това е в основата на отличителният съвременен nuxta стил.

Обичаме да съчетаваме разнородни елементи като мек текстил и метални вериги, също така характерно за нас са множеството ленти, детайли, които променят изцяло един основен продукт, а що се отнася да цветовете това е една от основните ни силни черти – нестандартни съчетания за нас няма има само естетическа пропорция на конкретни нюанси!

Цялостната ни концепция е за жени, които ежедневно искат да бъдат това, което са, а именно женствени.

Самочувствието на жените се променя, когато изглеждат добре!

Това винаги проличава в израза им към света, а обратните реакции са забележителни!!!

Преди всичко nuXta e емоция, онова чувство, което променя пътят, по който върви всяка жена носеща не само продуктът, но и неговият заряд от енергия.