Меню
Меню
Филтър
Вашата количка
  За всяка поръчка, получавате безплатна торбичка за бельо.

Luxury Edition

Създайте чувство на раскош и елегантност с нашата нова колекция от луксозно бельо!

С гордост представяме най-висококачествената материя и изработка, съчетани с изискани дизайни, които ще ви омагьосат. Независимо дали  търсите на перфектния комплект за специален повод или комфорт, стил и отличителност, нашето луксозно бельо предлага неповторима комбинация от красота и удоволствие.

Открийте своята индивидуалност и се потопете в свят от раскош и удоволствие с нашите изключителни дизайни. Направете си подарък, който заслужавате - луксозно бельо от нас!

Бикини - "Black Velvet" Бикини - "Black Velvet"
Ново
Открийте нежността и елегантността на луксозния свят на кадифето с нашата нова колекция бельо.Първата част от серията е в черно.Нашият кадифен текстил ще ви обгърне с невероятна мекота и комфорт. Насладете се на усещането за кадифена гладкост по кожата си.Бикини от кадифе идват в разнообразие от цве..
29.99лв.
Бикини - "Shantal" Бикини - "Shantal"
Ново
Луксозното бельо е изкушение, което обгръща телата ни с изискани материи и изящни детайли. То представлява съвършенство в дизайна и комфорта, съчетани с изключителна качествена изработка. Всяка част от луксозното бельо носи със себе си изящност и елегантност, която оживява  индивидуалността.Тък..
42.99лв.
Бикини - "Shantal" Бикини - "Shantal"
Ново
Луксозното бельо е изкушение, което обгръща телата ни с изискани материи и изящни детайли.То представлява съвършенство в дизайна и комфорта, съчетани с изключителна качествена изработка. Всяка част от луксозното бельо носи със себе си изящност и елегантност, която оживява  индивидуалностт..
54.99лв.
Бикини с висока талия - "Black Velvet" Бикини с висока талия - "Black Velvet"
Ново
Еластичен и мек текстил, в който ще се влюбите.Кадифе в черно и изключително комфортен дизайн. Нашият кадифен текстил ще ви обгърне с невероятна мекота и комфорт. Насладете се на усещането за кадифена гладкост по кожата си.Този модел е сред най - предпочитаните и поради тази причина го направихме от..
29.99лв.
Добави в количката
Бралет - "Black Velvet" Бралет - "Black Velvet"
Ново
Открийте нежността и елегантността на луксозния свят на кадифето с нашата нова колекция бельо.Първата част от серията е в черно.Нашият кадифен текстил ще ви обгърне с невероятна мекота и комфорт. Насладете се на усещането за кадифена гладкост по кожата си.Този модел е с класическо закопчаване и регу..
49.99лв.
Бралет - "Shantal" Бралет - "Shantal"
Ново
Бралетите са абсолютен фаворит при бельото, защото ни даряват с висок комфорт.Детайлите в луксозното бельо са безупречни, от дантелените елементи до шевовете. Всеки детайл е внимателно разположен, за да придаде на бельото характер и индивидуалност.Луксозното бельо е не само част от облекло; то е ..
72.99лв.
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)
Филтър